Ja fa temps que els brunch són tendència i les ciutats més cotitzades del món han multiplicat la seva oferta d’aquest tipus de proposta els darrers anys.Diuen que somiar és gratis i, tot i que els brunch que et proposarem no són precisament barats, potser pots degustar-los en un dels teus propers viatges.

Royale brunch, Dubai

El podràs gaudir al restaurant Imperium, ubicat a un dels hotels més cars de Dubai (Emirats Àrabs Units), el Jumeirah Zabeel Sarayhaz. Es tracta d’un luxe prohibitiu, ja que el Royale Brunch té un preu de 2.500 dirham (gairebé 500 euros) i inclou el bufet estàndard de l’hotel, una ampolla de Dom Pérignon i caviar de beluga. Els comensals disposen d’un majordom personal i poden escollir si menjar al mateix restaurant, en una zona provada o a l’exclusiva terrassa de l’establiment, amb vista als jardins i canals creats de mantera artificial a l’ampli ressort que la cadena Jumeirah ha construït al bell mig del desert. No cal desesperar-se: hi ha versions de brunch més econòmiques per 60 euros.

champagne-caviar-brunch

El brunch del Nobu, Nova York

Hi ha poques tradicions més neoyorquines que el brunch dominical, així que la competència entre els restaurants per servir el millor de la ciutat és quasi llegendària.  Un dels més destacables és el del cèlebre Nobu (105 Hudson St.), el restaurant japonès del qual és copropietari Robert de Niro, i un dels locals més populars de TriBeCa d’ençà que va obrir i que ha introduït el brunch a la seva oferta amb un preu fix de poc més de 50 euros. El resultat te’l pots imaginar: imprescindible reservar amb força antelació.

El brunch del Cookbook Cafè, Londres

Cal invertir diverses hores per degustar el bufet del Cookbook Café, situat a l’hotel InterContinental Park Lane de Londres. Aquí la proposta és eminentment universal: des de cus cus fins a sashimi passant per salmó escocès. Aquest brunch també destaca per les seves postres. Costa sobre els 60 euros, però quantes vegades es pot menjar en ple Hyde Park sense recórrer a un pícnic?

brunch-salmon

El brunch de Nandu Jubany, Barcelona

Més proper, tot i que no per això menys luxós, és el brunch que se serveix l’hotel Majestic, situat al Passeig de Gràcia de Barcelona. Una copa de xampany Moët & Chandon inaugura la sessió gastronòmica dissenyada pel xef Nandu Jubany. Pagant uns 60 euros es pot accedir a una àmplia selecció de plats freds com l’amanida de bacallà, escarola i romesco i la mantega de sabors. Entre els plats calents trobem el llom de vedella madurat a la graella i l’arròs melós de vieires. També disposen d’una selecció de formatges i embotits catalans i ibèrics

El brunch de l’hotel Ritz, Madrid

L’històric hotel Ritz de Madrid pot presumir de comptar amb el que segurament sigui un dels brunch més antics de la ciutat. I és que, anticipant-se al boom d’anys recents, brinda la possibilitat d’unir esmorzar i dinar des de 1987. Actualment ofereix, a un preu de 80 euros, una extensa selecció gastronòmica amb exquisits productes i plats d’alta qualitat tant nacionals com internacionals (embotits, mariscos, sushi…). Tot transcorre a l’aire lliure, a la seva terrassa (si el temps ho permet), acompanyat d’una font i un pianista que amenitzen l’ambient.

brunch-embutidos