L’estrès de les grans ciutats, vulguis que no, sempre passa factura. És per això que cada vegada són més aquells urbanites que, en lloc de viatjar a una altra megalòpolis, es decideixen per tot el contrari: un spa o un centre de wellness que els ajudi a recarregar les piles i, de pas, a rejovenir-se tant per dins com per fora.

En el proper article parlarem d’alguns d’aquests llocs al nostre país, però en aquesta primera entrega ens hem volgut fixar en aquells spa internacionals que, una vegada a la vida, hauries de donar-te el capritx de visitar. I és que des de Travel Partners, tristament, no podem fer-te un massatge, però sí preparar el viatge perquè la teva experiència sigui inigualable.

Rome Cavalieri Hotel & Spa
El simple fet d’escapar-se uns dies a Roma ja és una opció més que sabia. Però si a això se li suma una estança en aquest hotel pensat només per al plaer, el que queda és una experiència única al cor d’Itàlia que difícilment oblidaràs. Disposa de 2.500 metres quadrats pensats per relaxar-te i perquè surtis d’allà fresc i renovat. Disposa de tot tipus de tractaments anti estrès i de rejoveniment facial, així com de banys turcs i tot allò que puguis imaginar-te. Et recomanem personalment el seu tractament amb xocolata per a la pell, és més que efectiu.

Rome Cavalieri Hotel & Spa

Clínica La Prairie
Suïssa és un país de postal, però en aquest famosíssim spa de luxe al costat del llac Ginebra el millor que pots fer és apagar el mòbil i desconnectar de tot i de tots. En entrar et faran una petita revisió mèdica per comprovar com et trobes, i a partir d’aquí els seus professionals et recomanaran què és el que més necessites. A això se li’n diu tracte personalitzat, sens dubte. A part de poder provar in situ els productes de la firma La Prairie, aquest spa disposa de la tecnologia més avançada al servei de la teva salut i del teu benestar. Normal que sigui un punt de trobada per a moltíssims famosos de mig món.

Clínica La Prairie

Canyon Ranch
Més enllà de l’Atlàntic també saben molt bé què és això de relaxar-se. Aquest spa estatunidenc situat en un marc incomparable (al desert de Sonora, davant les muntanyes de Santa Catalina) és tan gran que necessitaràs algun dia de més per poder gaudir-ne com et mereixes. Pels seus tractaments facials treballen amb la marca Sisley, cosa que sempre és garantia de qualitat. I més enllà dels típics banys, tots els que hi han anat parlen meravelles dels seus massatges a cames i peus. Dóna’t el gust si pots perquè no te’n penediràs.

ITC Mughal
A l’Índia, més concretament a Agra, el temps s’atura. Com a qualsevol bon spa et farà falta temps per a poder provar tots els seus increïbles tractaments. Però per si fos poc, més enllà d’això, aquest centre disposa d’espais preciosos desbordants de classe i de luxe. T’imagines dins d’un parc de papallones? O deixant-te abraçar per una pluja artificial que et recorri tot el cos? Ambdues coses són possibles aquí, a més de poder escapar-te un dia fins al famós Taj Mahal, que no es troba gaire lluny.

Les Sources de Caudalie
No és necessari pagar-se un vol de feu hores per gaudir del plaer de sentir-se bé. Més a prop, a Bordeus, hi ha aquest atípic spa que cada vegada és més en boca de tots. I el motiu és senzill, ja que està especialitzat en vinoteràpia. Essent el raïm el seu producte estrella, lògicament, després d’un relaxant massatge el cos et demanarà una bona copa de vi de la regió.