Els avenços tecnològics cada vegada són més i arriben a les nostres vides de manera més ràpida. Però és probable que moltes vegades hagis sentit que quelcom tan essencial avui en dia com la càrrega del mòbil és un tema encara sense resoldre.

Doncs bé, aquest article no et donarà la solució total, però sí que t’introduirà en el món de les bases sense fils de càrrega, les quals poden fer que la teva vida –tecnològica- sigui més fàcil. iPhone 8, Samsung Galaxy Note 8… Els mòbils preparats per carregar-se sense fils comencen a proliferar al mercat. Et presentem algunes opcions, des de les més econòmiques fins a les més costoses:

Energy Wireless Charger Qi 

Utilitza tecnologia Bluetooth i un altaveu que permet reproduir música mentre el telèfon s’està carregant. A més, disposa d’un micròfon, pel que és possible usar-lo també durant les trucades com a un dispositiu mans lliure. No arriba als 24€.

 energy cargador

HyperJuice AirStation 

D’estilitzat i versàtil disseny, pot col·locar-se en diferents posicions: pla sobre una taula o dempeus en posició tant vertical com horitzontal. A més de servir com a carregar, també funcional com a pràctic suport per a smartphones i tablets. El seu preu és de 40€.

hyper juice air cargador

Mophie Wireless Base 

Tot i que és compatible amb tots els smartphones que admeten la tecnologia Qi, ha sigut optimitzat per als nous models d’iPhone amb l’objectiu d’aconseguir una càrrega segura d’aquests dispositius. La firma assegura que és capaç de fer-ho un 50% més ràpid que altres models. Costa gairebé 60€.

mophie wireless base 

Belkin Boost Up 

Dissenyat per a iPhone 8, iPhone 8 Plus o iPhone X, et permet carregar el mòbil inclús sense treure-li la funda: només cal fixar-se en el material amb el qual està fabricat i que no tingui un gruix major de 3mm. PVP: 64,95€. Apple assegura que la càrrega sense fil ràpida funciona amb una actualització de software gratuïta que estarà disponible aquest any.

Belkin BoostUp Cargador

Xtorm XB103 Power Bank Wireless 8.000 

Aquesta bateria portàtil té una capacitat de 8.000 mAh – equival unes tres càrregues d’un smartphone-. A més, posseeix un indicador LED que informa del nivell d’energia restant i integra un port USB per utilitzar-la juntament amb dispositius no preparats per a la tecnologia sense fils. El seu preu oscil·la entorn els 70€.

cargador xtorm 8000

Samsung Carregador sense fils convertible Galaxy S8/S8+ 

Malgrat el seu nom, és compatible amb qualsevol dispositiu que admeti la tecnologia Qi. Està fabricat en cuir negre o marró, oferint una subjecció segura, i pot desmuntar-se per transformar-se en un suport que permeti visualitzar els continguts del mòbil a la vegada que es carrega. El trobaràs per uns 80€.

cargador sin cables samsung