Tot i haver inaugurat la primavera, encara és aviat per enfundar-te el banyador i acudir a la crida de les platges. Això sí, hi ha ciutats arreu del món on els amants de la calor sempre són benvinguts, ja que les seves temperatures són perpètuament altes els 365 dies de l’any. Encara falten uns mesos per l’estiu, però si vols avançar-te a tot plegat, des de Travel Partners et proposem alguns destins pels quals no necessitaràs abric. Nosaltres ens encarreguem que el teu viatge sigui un somni, i tu limita’t a portar una bona crema solar per evitar cremades innecessàries.

 

Miami, Estats Units

Potser per alguns és una ciutat amb falta de personalitat i amb decorats de cartró-pedra (amb permís de Las Vegas, és clar). No obstant això, aquesta ciutat de Florida té un clima subtropical durant tot l’any que la converteix en un punt de peregrinació per als amants del sol i de la platja. Perquè potser una altra cosa no, però a Miami no hauràs de portar moltes capes de roba precisament. I més durant els mesos d’estiu, on les temperatures poden produir certa xafogor. Normal que la seva vida nocturna sigui tan agitada, tenint en compte que el bon temps sempre invita a fer vida nocturna més del compte.

Miami, Estados Unidos

Rio de Janeiro, Brasil

Aquells qui es deixen caure per la ciutat brasilera de Navidades sempre acaben topant-se amb algun dia de pluja. Però no pateixis: Rio de Janeiro, durant pràcticament tot l’any, disposa d’una temperatura ideal per veure la vida passar des de platges mítiques com Ipanema o Copacabana. Limita’t a lluir el teu millor banyador i deixar-te portar pel caràcter acollidor dels carioques. Vagis on vagis, agafaràs color sens dubte.

Rio de Janeiro, Brasil

Dubai, Emirats Àrabs

Aquests últims anys aquesta ciutat ha estat de moda. Tenint en compte que està envoltada de zones desèrtiques, fred, el que es diu fred, no passaràs. Però… quan és el millor moment de l’any per anar-hi? Doncs depèn de la teva tolerància a la calor. La millor època és entre desembre i abril (ja que les temperatures extremes donen una mica de treva), així que si hi vas durant els nostres mesos d’estiu, has de saber que als 40 graus s’hi arriba diàriament. Quant la calor augmenti més, sempre pots buscar un dels seus imponents centres comercials i deixar-te cuidar per l’aire condicionat.

Dubai, Emiratos Árabes

Bangkok, Tailàndia

Entre maig i octubre no podràs evitar mullar-te una mica (és el que té visitar una ciutat amb un clima tropical humit). Tot i que inclús ho agrairàs! Quan es freguen els 40 graus una mica de pluja mai bé malament, i més sabent que durant 365 dies a l’any allà no existeix un hivern ni res que s’hi assembli. És per això que els seus carrers mai descansen i, sigui l’hora que sigui, sempre tindràs quelcom interessant a fer o algun lloc per explorar.

Bangkok, Tailandia

Fuerteventura, Illes Canàries

Pensaves que hauries de pujar a un avió transoceànic per gaudir del bon temps? Tenerife, Lanzarote i Gran Canària pot ser que siguin les illes més visitades (sobretot durant el Carnaval, ja que els seus carrers s’omplen de festa i color arreu), però des d’aquí reivindiquem Fuerteventura com un dels millors destins per a aquells qui busquin escapar de l’estrès de la ciutat i no topar-se amb més turistes del compte. La calma ho impregna tot durant quilòmetres de platges blanques. Així que, independentment del moment de l’any en el qual la visitis, no només passaràs calor, sinó que també podràs desconnectar de totes les teves preocupacions urbanites.

Fuerteventura, Islas Canarias