El parc d’atraccions de Port Aventura situat en la Costa Daurada tarragonina, ha signat un acord amb la destacada marca italiana d’automòbils de luxe Ferrari. per crear un parc temàtic sobre els seus vehicles i un hotel temàtic de luxe dins del mateix recinte, tot això previst per entrar en funcionament l’any 2016. El projecte suposarà una inversió total superior a 100 milions d’euros i ocuparà una superfície de 75.000 metres quadrats.

2ferrari_land_5_584x318

El parc temàtic Ferrariland, nom que li dóna la Marca, comptarà amb diverses atraccions entre les quals destaca l’accelerador vertical més alt i ràpid d’Europa, així com un circuit i un àrea de simuladors de conducció del “Cavallino Rampante” i una muntanya russa amb carrosseries tipus model dels seus cotxes, i una ampli nombre de botigues on es vendran els variats productes creats per Ferrari, així com restaurants, etc.

Es tracta del segon parc temàtic dedicat a la marca de el ‘Cavallino Rampante’, després de la inauguració el 2010 del Ferrari World d’Abu Dhabi, situat en un espai de 200.000 metres quadrats annex al Circuit de Yas Marina i que ve tenint una notable i reeixida concurrència convertint-ho en una ineludible visita per els qui visiten Dubai.

Amb el desenvolupament d’aquest projecte se suma un nou al·licient per als afeccionats de Ferrari a tot el món per visitar Espanya, la qual cosa podria disparar la xifra de visitants a l’àrea turística que engloba Vila-seca i Salou juntament amb Port Aventura. En aquesta mateixa zona s’està desenvolupant el complex vacacional de Barcelona World on ja s’ha iniciat el projecte d’un dels majors casinos d’Europa.

ferrariland800x500

Ferrari ha aconseguit per segon any consecutiu que la seva Marca sigui la més valuosa i de major prestigi en el rànquing mundial de les 500 millors i més conegudes marques, i paral·lelament, Port Aventura el segon resort més important d’Europa i el primer del Mediterrani, va rebre el passat any a 4 milions de turistes, la meitat d’ells procedents de l’estranger.

Després de l’èxit del parc temàtic dels Emirats Àrabs, Ferrari ha rebut moltes peticions per construir nous parcs d’entreteniment i han decidit acceptar la de Investindustrial – principal accionista de Port Aventura – perquè és “un projecte sòlid gestionat per un equip molt professional i és l’oportunitat de portar l’esperit de Ferrari a Espanya”. No descarten en el futur desenvolupar nous parcs en diferents països.

El president executiu de Port Aventura, Sergio Feder, ha subratllat la voluntat del parc des dels seus inicis de desenvolupar un pla a llarg termini “recolzat en marques internacionals molt conegudes” per incrementar el nombre de visitants fins a aconseguir els cinc milions anuals.

ferrari-world-abu-dhabi

Port Aventura pertany als grups inversors Investindustrial propietat de la família italiana Bonomi que posseeix el 50.1% del capital i al fons KKR amo del 49.9%.

 

Travel Partners ha realitzat diversos viatges d’Incentiu als Emirats Àrabs, on ha utilitzat aquest parc Ferrari com una de les visites singulars en un espai únic, fins avui, al món.