LA SEVA SEGURETAT, COM A VIATGER, ÉS EL MÉS IMPORTANT PER A NOSALTRES

A Travel Partners des dels inicis treballem prioritàriament per als nostres clients, seleccionant els millors vols, hotels i serveis, per això cuidem i vigilem principalment la seguretat, la limitació de riscos i seguim la informació referent a això.

Avui presentem la llista negra actualitzada de companyies aèries que per l’antiguitat de la seva flota, tipus d’avió i manteniment del mateix, no mereixen garanties per a l’Agència Europea de Seguretat Aèria, i s’aconsella no utilitzar-les.

Aquesta llista té dos objectius; el primer, vetllar per la seguretat dels europeus dins i fora del seu territori. Així en molts casos no se’ls permet aterrar en els nostres aeroports. El segonobjectiu és motivar a aquestes companyies perquè millorin els seus estàndards de seguretat i de manteniment de flota. Prova de tot això és que algunes línies de l’est d’Europa i Àfrica volen als països de la UE amb moderns avions Boeing o Airbus.

Entre les companyies d’aquesta llista figura una selecció de les mateixes i que han millorat la seva flota i els seus treballs de manteniment com són 10 companyies aèries encara que subjectes a certes restriccions operatives i que, per tant, estan autoritzades a operar en la UE conformement a condicions estrictes: Air Astana de Kazakhstan; Afrijet, Gabon Airlines i SN2 AG, de Gabon; Air Koryo, de Corea, Airlift International de Ghana, Air Service Comores, de Comores; Iran Air, d’Iran; TAAG Angola Airlines, d’Angola; i Air Madagascar, de Madagascar.

El vicepresident de la Comissió responsable de Transports, Siim Kallas, ha afirmat que ”la situació actual en matèria de seguretat a Nepal no va deixar una altra opció que incloure totes les aerolínies nepaleses en la llista de seguretat de la UE  amb l’esperança de que aquesta prohibició ajudarà a les autoritats aeronàutiques a millorar la seguretat aèria. Ja he demanat que elaborin un projecte d’assistència a Nepal en aquest àmbit”, ha assenyalat Kallas.