A vegades necessitem una habitació d’hotel només per dormir; altres, volem que aquesta sigui un espai per a relaxar-nos i descansar. T’imagines poder tenir un spa dins de l’habitació, només per a tu?Sí, és un capritx molt temptador.

Grand Hotel Via Veneto, Roma (Italia)

Situat al centre de la capital italiana, a la Via Veneto, l’hotel homònim rendeix homenatge al seu passat històric. La Suite Real està equipada amb mobiliari Art Deco i una terrassa amb vistes a les muralles romanes i als jardins de Villa Borghese. Però el verdader luxe és un Hammam turc privat equipat amb un bany de marbre que té un sistema de “cromoterapia” individualment ajustable. A més, la Suite Real es connecta amb una gran àrea privada de banyera amb hidromassatge.

gran-hotel-via-veneto-lujo

Regent Seven Seas, Seven Seas Explorer

Regent Seven Seas Cruises és una línia de creuers de luxe aclamada pel seu servei altament personalitzat i un accés il·limitat a Internet. El Seven Seas Explorer, el nou membre de la flota, només té suites -375- i totes les estances disposen de balcó. La Suite Regent compta amb un spa a la mateixa habitació que té una sauna personal, sala de vapor i una zona de tractaments gratuïts dels quals podràs gaudir fins que te’n cansis. Només per això més d’un s’ho pensarà, tot i no ser espacialment partidari dels creuers.

crucero-senven-seas

El Cabo, Cabo San Lucas (Mèxic)

Aquest complex davant del mar és un impressionant edifici de fusta i vidre dissenyat per l’arquitecte Javier Sánchez. El disseny interior ens trasllada a mitjans de segle amb fotografies del surf vintage, panells de fusta obscura i mobles d’estil contemporani. Les banyeres independents són totes de fulla de coure i estan col·locades estratègicament perquè els hostes puguin gaudir d’una línia de visió al Mar de Cortez, mantenint la privacitat. La suite de dos pisos de la firma Penthouse va un pas més enllà, en agregar una sauna i una piscina privades, aquesta última a l’ampli pati.

cabo-san-lucas

Atlantis The Palm en Dubai (Emirats Àrabis Units)

Aquest resort cinc estrelles de temàtica nàutica té 22 pisos amb més de 1.500 habitacions. Les Torres de l’Est i l’Oest estan unides entre si per la Royal Bridge Suite, una suite amb vistes  panoràmiques del mar d’Aràbia i l’horitzó de la ciutat de Dubai. L’elegància àrab i el disseny contemporani es combinen per a crear un ambient luxós. La suite té tres dormitoris, cadascun amb la seva pròpia cambra de bany. També hi ha una sala de massatges, tot i que la preferència sembla ser gaudir d’un massatge a l’enorme balcó. Les instal·lacions del complex estan fetes d’or de 22 quirats.

palm-dubai