Paris és una ciutat màgica. Pot presumir de ser la capital mundial de l’alta gastronomia, i a més, un destí perfecte pels nostres viatges d’incentiu amb Storytelling. Per sucar-hi pa!

Però una ciutat no és suficient per alimentar la il·lusió, i és per això que vam dissenyar un relat únic a través de la historia i especialment dels grans restaurants de la capital francesa. Gràcies a ell els participants d’aquest viatge d’incentiu, treballadors d’una important companyia asseguradora, es van convertir en crítics gastronòmics amb ganes de devorar cada nova informació.

paris-post4

Durant aquesta fase prèvia al viatge, vam enviar als participants missatges motivadors i materials “crossmedia” amanits amb curiositats culinàries i detalls sobre Paris. Tot estratègicament dissenyat per estimular la competició… i la gana!

paris-post5

I per fi un viatge de 5 forquilles i diverses estrelles Michelin:

Els guanyadors van gaudir d’un deliciós viatge ple d’experiències úniques: menjar a bord d’un vaixell privat, una ruta pels millors restaurants de la ciutat, un pícnic a la campanya francesa amb xampany i fins i tot una visita privada a la tomba de Napoleó Bonaparte.

Altres viatges d’incentiu
Aconsegueix el teu!