Aquesta ciutat californiana és sovint coneguda per les seves mansions i les compres d’alta gamma a Rodeo Drive, però també alberga restaurants populars, preciosos jardins, i inclús un museu. Vols passar un dia a Beverly Hills? T’expliquem què fer-hi.

 

Nate ‘n Al
Aquest lloc és un dels més antics a Beverly Hills en matèria de delicatessen. Fundat el 1945, ha sigut un dels favorits de les estrelles i productors de Hollywood durant dècades, convertit en una autèntica institució. Conegut pel seu corned beef, pit de pollastre, hamburgueses, hot-dogs, col ferida, i les costelles. Nate ‘n Al és ideal per a un dinar familiar però també prou clàssic per un esmorzar de negocis.

Nate-n-al-restaurant


Paley Center for Media
El Paley Center és un museu dedicat a la televisió i a la ràdio, ubicat al cor de Beverly Hills. Amb exposicions que aborden des dels èxits actuals de la televisió fins a programes clàssics de dècades enrere, centrant-se en l’impacte cultural i social de la televisió i la ràdio a la història americana i mundial. Disposa d’un increïble arxiu de TV i ràdio on els visitants podran visualitzar els seus programes preferits.

paley-center-for-media


Il Pastaio
El clàssic restaurant italià situat a un dels racons més concorreguts de Beverly Hills. El menjar és de primera categoria, a l’altura del seu pati sota les estrelles. No fan reserves, així que prepara’t per esperar per una taula. Però si aconsegueixes un seient al desitjat pati, podràs donar-te per satisfet.

Il-Pastaio-restaurante


The Walk of Style
Inspirat en el Passeig de la Fama de Hollywood, el Passeig de l’Estil llueix plaques de bronze a la vorera en honor d’alguns dels noms més destacats de la ciutat, des de Giorgio Armani a Tom Ford passant per Manolo Blahnik. Fundat el 2003, aquest passeig és relativament jove en relació amb la història de Beverly Hills. Vés i busca al teu dissenyador preferit!

Una publicación compartida de Axel R. (@axel_rose23) el

Beverly Canon Gardens
Es tracta d’un espai públic de més de 3.000m2 amb fonts, jardins i moltes taules per menjar a l’aire lliure. El Beverly Canon Gardens és un dels pacs més nous de Beverly Hills, on també hi ha esdeveniments de música en viu gratuïta i nits de cinema.


Wally’s Wine Bar
Aquest bar va començar com una botiga de vins a Westwood i ara és un complet establiment especialitzat en vi a Beverly Hills. Inclou una botiga, un bar de vins i un restaurant. El Wally’s Wine Bar sol omplir-se quan acaba l’horari laboral; no s’accepten reserves, però un acaba acomodant-se. Val la pena visitar-lo pel vi, el menjar i l’ambient.