Existeixen moltíssims motius per viatjar: des de simplement gaudir a conèixer en profunditat una cultura estrangera. No obstant això, també hi ha qui aprofita la maleta per fer el que s’anomena turisme estètic. O, cosa que és el mateix, fer-se un petit retoc per molts menys diners del que costaria fer-ho a Espanya i bona part d’Europa. Cada país té la seva especialitat, però no fa falta que et diguem que abans de fer el pas, t’informis en profunditat tant de les clíniques com dels cirurgians de qui et poses en mans. Des de Travel Partners no som molt d’usar el bisturí, però podem planificar tot el teu viatge, a excepció de la intervenció mèdica, és clar, per tal que els teus somnis es facin realitat.

 

Colòmbia

Només has de mirar els típics concursos de bellesa que se celebren a Llatinoamèrica per comprovar que les intervencions d’estètica allà estan a l’ordre del dia. En el cas concret de Colòmbia, s’estima que un 3% de les persones que viatgen allà ho fan exclusivament per retocar-se el cos. Per què? Doncs perquè a més de tenir cirurgians excel·lents i les últimes tecnologies, els seus preus reduïts no tenen rival a Europa. Mentre que a Espanya un augment de pits pot rondar els 5.000 euros, a Colòmbia no sol costar molt més de 1.500 euros. Hi ha moltíssima diferència, sens dubte.

cirugía colombia

Photo by Caroline Veronez on Unsplash

Turquía

Vius amb la por el cos perquè en aixecar-te cada matí et trobes un grapat de cabells al coixí? Tranquil, no estàs sol. Turquia s’ha convertit aquests últims anys en la gran Meca dels tractaments capil·lars. El seu prestigi és mundialment conegut i, precisament per això, milers d’espanyols cada any decideixen fer el pas i implantar-se cabell en aquest país. Turquia oferta paquets d’aproximadament 3.000 euros en què, més enllà del tractament, també podràs descansar a tot luxe durant els primers dies del postoperatori. No fa falta somiar per lluir novament la teva anhelada cabellera.

implantes capilares

Photo by César Rincón on Unsplash

Grècia

No és necessari creuar l’Atlàntic per fer-se un bon implant de mames. Grècia, tot i haver sofert la crisi econòmica més que ningú, disposa d’una infraestructura de centres mèdics amb tarifes excel·lents. Això sí, a part de la intervenció, has de tenir en compte visitar els paratges preciosos de postal que el país pot oferir-te. I més ara, que el sol ja comença a escalfar i ve de gust sortir al carrer per gaudir de les terrasses i les paradetes a la platja.

cirugía estética grecia

Photo by Evren Aydin on Unsplash

Corea del Sud

Sembla mentida, però en aquest país asiàtic una de cada cinc dones ha passat pel quiròfan. En aquest cas, les intervencions de cirurgia facial són les més demandades. I precisament per això, cada vegada són més les dones (i també homes) que decideixen fer-se un petit retoc a la cara per veure’s més atractives. La blefaroplàstia (una petita incisió a les parpelles per fer que els ulls semblin més grans i occidentals) segueix essent el més demandat, tot i que en oferta trobem tot tipus de tractaments i intervencions facials.

cirugía corea

Photo by Nik MacMillan on Unsplash

Brasil

Al costat de Colòmbia i Costa Rica, és el país Llatinoamericà en què més intervencions es realitzen. I és lògic, ja que tots aquells que alguna vegada hagin tingut l’oportunitat d’estar a les platges d’Ipanema o Copacabana s’hauran adonat que molts dels cossos que s’hi veuen no s’han esculpit per art de màgia ni al gimnàs. La liposucció és la intervenció estrella, tot el que el culte a les natges no es queda enrere en absolut i la demanda d’implants per a glutis no ha fet més que anar en espectacular augment els últims anys. Els preus són molt més reduïts que a Europa i els seus cirurgians tenen fama mundial.

cirugía brasil

Photo by Yoann Boyer on Unsplash