L’estiu és tot just a la cantonada i, en cas que vulguis viatjar en família, sempre sorgeix la mateixa pregunta: on podem anar amb els nens? Sense necessitat de creuar l’Atlàntic, a Europa concretament, hi ha infinitat de destins perfectes perquè tant els més grans com els més petits de casa gaudeixin al cent per cent. Des d’aquí et proposem cinc destinacions, així que si vols que tot rutlli, recorda que des de Travel Partners estem aquí per ajudar-te en tot el que necessitis.

 

París

És una de les destinacions estrella per visitar en família. I és perfectament comprensible, perquè la capital francesa compta amb infinitat de museus i monuments que als més petits de la casa els impressionaran segur: des de la catedral de Notre Dame -on podran reviure les aventures de Quasimodo-, passant per la imponent Torre Eiffel o els grans espais verds que presideixen pràcticament tots els seus barris. Òbviament, molts acudeixen a la ciutat amb la intenció de fer una escapada a Eurodisney. No obstant això, cal recordar que també es pot visitar el Parc Astèrix o, en el cas del parc de la Villette, La Cité des Sciencies et de L’Industrie: un espai amb infinitat d’activitats per als més petits i els que ja no ho són tant.

Amsterdam

No tot gira al voltant dels seus famosos coffee shops, només faltaria. Només pels preciosos canals que la vertebren, ja val la pena llogar una petita barqueta i deixar-se portar. Tot i que, si la teva família i tu sou més de trepitjar terra ferma, sempre podeu passejar tranquil·lament en bicicleta pels seus carrers. El Museu Van Gogh sempre és un bon recurs perquè els més petits puguin conèixer de primera mà l’obra de l’icònic artista. Però, especialment pensant per a ells, trobem l’anomenat NEMO, el museu de la ciència de la ciutat en el que la interacció és el primer i s’ho passaran molt millor que, per exemple, visitant la casa d’Ana Frank.

amsterdam con niños

Roma

Tot i no tenir nocions d’història clàssica, la capital italiana mai deixa de sorprendre a aquells qui la visiten… Així que imagina els més petits! El Colosseu és una de les parades obligades, sens dubte, però Roma ofereix una oferta molt interessant per als nens. Per exemple, en aquesta ciutat hi trobem l’àrea de jocs permanent Explora, el Bioparco -el zoo de la ciutat-, el Museu Cívic de Zoologia o el Planetari. Això si, en cas d’estar cansant de passejar i preferir una mica d’adrenalina, sempre podeu visitar el parc d’atraccions Rainbow MagicLand, ubicat als afores de la capital. Qui s’avorreix a Roma és perquè vol.

Londres

No hi ha motius per espantar-se amb la seva mida. Londres està perfectament connectada a través de la seva xarxa de transport públic, pel que, en cas que vagis amb un cotxet de criatura, podràs moure’t sense problemes sempre que no ho facis en hora punta.  A part d’això, l’oferta de la capital britànica és tan gran que el millor que pots fer és no improvisar i  planificar cada dia on vols anar amb la família. Més enllà dels monuments clàssics, el London Zoo hauria de ser una parada obligada, així com els Estudis de Harry Potter que, aquests últims anys, s’han convertit en un lloc de peregrinació pels fans de la saga de J. K. Rowling. Per evitar cues innecessàries, sempre pots comprar les entrades amb antelació a través d’Internet.

 

La Selva Negra

Tot i saber que Berlín és una ciutat que s’aprofita i que es gaudeix molt més a partir de l’adolescència, els més petits agrairan endinsar-se a la bellesa de La Selva Negra, el lloc de vacances en família predilecte dels alemanys. Siguis on siguis, les seves imponents vistes et deixaran enlluernat. I hi ha rutes com la Schwarzwald Panoramastrasse que et permeten, en només un dia, veure els paisatges naturals més destacats de la zona. A més, els nens segur que s’ho passaran d’allò més bé visitant el parc EuroPark -efectivament, un altre parc temàtic- o el Steinwasen Park -un espai on observar animals-.