Ens complau comunicar-vos que avui dia 18 de desembre ens integrem a Galben Travel and Business, una agència de viatges ubicada a Palma de Mallorcaamb un perfil molt similar al nostre pel que fa a dedicació al món de l’empresa, tant en la seva variant de viatges corporatius com en viatges d’incentiu. A això cal sumar-hi el seu departament de turisme receptiu i una important agència de comunicació, Patterson. Ambdues companyies atresoren una dilatada presència de més de dues dècades cada una d’elles al sector, així com un sòlid prestigi als seus respectius àmbits d’actuació.

Aquest fet culmina un procés d’acostament i negociació durant els últims mesos, amb l’objectiu de crear un grup encara més sòlid i potent que pugui afrontar els reptes de futur que la indústria i el mercat requereixen.

Ressaltar, a més, que la totalitat de la plantilla de Travel Partners s’integra en aquest nou i ambiciós projecte amb tota la il·lusió i ganes per desenvolupar-lo. També amb la intenció de reforçar encara més el nostre paper com a referents en el món de les agències de viatges independents i del que, evidentment, sereu puntualment informats a cadascun els passos que anem avançant.

Ambdues firmes estem associades a Travel Advisors, associació professional d’agències independents, també referent del sector.
Us agraïm la vostra confiança tot aquest temps, y esperem que ens seguiu acompanyant en aquest apassionant viatge durant molts anys més. El millor encara ha d’arribar!

galben travel logos